Zelfstandig ondernemers en opdrachtgevers, hoe vinden zij elkaar?

Veel ondernemers zijn actieve enthousiaste mensen die staan voor wat ze aanbieden. Toch kan het lastig zijn om een klantenkring aan te spreken, op te bouwen en vooral te onderhouden. Nu heb je verschillende websites zoals younited.nl. Dit soort websites bieden een platform voor zelfstandige ondernemers en opdrachtgevers. Via dit platform worden jullie aan elkaar verbonden. Maar wat is zo’n platform nu eigenlijk? Wat zijn de voordelen? Als je daar achter wilt komen kun je het beste dit artikel even verder lezen.

Hoe werkt het?

Platformen als younited.nl zijn gemakkelijk in gebruik. Je kunt je als opdrachtgever of als ondernemer eenvoudig aanmelden via de website. Als ondernemer maak je binnen enkele minuten een digitaal visitekaartje aan, ook wel je profiel genoemd. Hoe vollediger je profiel, hoe sneller je de match zult vinden met de beste opdrachten. Als opdrachtgever kun je ook gemakkelijk een account aanmaken. Zodra je een account hebt, kun je opdrachten plaatsen en passende ondernemers vinden. Het is verstandig om als opdrachtgever je bedrijfsprofiel zo volledig mogelijk in te vullen. Op die manier worden de kwaliteiten en vaardigheden duidelijk die je nodig hebt voor je opdracht. Als zowel de opdrachtgever als de ondernemer alles hebben ingevuld, dan worden jullie automatisch gematcht. Dit gebeurt op basis van de kwaliteiten en vaardigheden die jullie hebben opgegeven.

Voordelen van zo’n platform

Nu je weet hoe zo’n platform werkt, kun je in deze alinea meer lezen over de voordelen van zo’n platform. Eén van de vele voordelen kent namelijk een juridische basis. Als je als opdrachtgever in contact komt met een ondernemer, via het platform, dan zorgt het platform ervoor dat de contractuele en juridische producers helemaal via de juiste wetgeving worden opgesteld. Je hoeft je daarom niet te focussen op de juridische zaken, maar je kunt je gaan focussen op écht belangrijke dingen. Daarnaast kun je via zo’n platform handig alle facturen sturen, de urenregistratie bijhouden en andere administratieve handelingen verrichten. Ook kun je extra informatie krijgen over bijvoorbeeld de zelfstandigenaftrek of andere belastingtechnische zaken. En dat allemaal op een dashboard.

Kortom, in dit artikel heb je meer kunnen lezen over wat een platform als younited is. En ook heb je kunnen lezen over de voordelen. Een platform dat opdrachtgevers en ondernemers met elkaar verbindt, is de nieuwe manier van netwerken in de huidige tijd. Dus waar wacht je nog op?! 

Related Posts